Een Travellerspoint blog

Dolphins & 144 Islands

sunny 19 °C

In de Aziatische buurt koos ik nummertje 10: roasted duck en noodles. Ik genoot van mijn kip tot mijn besef wat de vertaling van duck ook alweer was. Mijn 'dom blondje moment' had gelukkig geen invloed op de smaak. Vrijdag ruilde ik de bureis naar stage in voor een dagje thuis werken. Na dit schaamteloos niet zo lang volgehouden te hebben, heb ik me naar het zwembad begeven. In het stoombad ontmoette ik twee Duitse meisjes, met het uitwisselen van nummers tot gevolg. Die avond was het weer tijd voor een avond in USA stijl met mijn huisgenootje. Deze avond is in een aantal woorden samen te vatten: pasta, hot chocolate, popcorn en een girls movie. Het was tijd voor ons om te gaan slapen, dus tijd voor de derde huisgenoot om herrie te maken.
De bestemming dit weekend was 'The Bay of Islands'. Knipperend met mijn fototoestel verwonderde ik mezelf over de wilde dolfijnen. Mother Nature's gunfactor was niet zo groot die dag. Ze had de regen naar ons toegezonden om het zwemmen met de dolfijnen niet door te laten gaan. Met als hoogtepunt de beroemde 'Hole in the rock' en wilde zeeleeuwen onderweg, was mijn hoogtepunt toch wel de hot chocolate die ik aan het einde drijfnat en bevroren naar binnen werkte. De avond bracht ik met Ger en Udi uit India door in country style. Wat een geluk dat dit weekend het Country Festival plaats vond. Met een biertje werd het samen met de line dancers en 50-plussers met cowboyhoeden een avond om nooit te vergeten.
Balend genoot ik de volgende dag van de zon en de heldere hemel. Vandaag was Mother Nature's gunfactor groter voor de toeristen op de dolfijnenboot. Ik heb de Maori cultuur ervaren tijdens de Maori experience met weide grote ogen en uitstekende tongen. Bijna doof namen we de ferry naar Russel, de eerste hoofdstad van Nieuw Zeeland. Aangezien weinig leven te ontdekken viel voor een oude hoofdstad, ging onze interesse uit naar Fish & Chips. Met een vertraging van een uur werd het een lang schoolreisje terug. Toch genoot ik van de lange tocht door de bergen met een zonsondergang op de voorgrond. Moederdag 2013 was een geslaagde dag. Dat ontbijtje op bed heb ik dit jaar uitbesteed.

Geplaatst door Lorraine93 03:12 Gearchiveerd in Nieuw-Zeeland

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Hahaha roasted duck :'), ook al kangaroo gegeten?

door Matthijs

Ik zit niet in Australiƫ Matthijs! ;)

door Lorraine93

Heb je al kiwi's en kiwi's gegeten dan?

Jij maakt ook niks mee he.. dolfijntje hier, zeeleeuwtje daar...

Geniet ervan!!

door maurits

Ik heb jouw lieve kaart ontvangen en het ontbijtje heeft Marvin geregeld

door Mirjam

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Inloggen