Een Travellerspoint blog

De kunst van een goede balans!

semi-overcast 19 °C

Twee weken vol stage activiteiten zijn weer voorbij gegaan. Hier horen de lange busreizen die kunnen oplopen tot 1,5 uur bij. Ik heb drie avonden trainend in het zwembad en relaxend in de sauna doorgebracht. Er was weer een vrijdagse kookavond met mijn huisgenoot aangebroken, gevolgd door een chocolade cake gemaakt in de magnetron. Vol chocolade gelukshormonen vertrokken we naar het appartementencomplex van twee Duitse meisjes. Dit complex was een oud trein station. Cool. We brachten de avond door samen met meerdere Duitsers en twee mensen uit Finland. Met zijn allen eindigde we dansend in de stad.
Die dag erop was het tijd voor een boottrip van maar liefst 4,5 uur. Helaas zonder het zien van walvissen en dolfijnen met een gratis voucher tot gevolg. Tijdens de uren op de oceaan heb ik toch kunnen genieten van de eilanden, de zon en regenbogen om me heen. Een luie zondag hoort er in het leven hier in Auckland ook wel eens bij. Uitgerust en opgeladen voor een nieuwe stageweek met leuke avondactiviteiten. Zo heb ik genoten van een biertje aan de haven met Magui. Heb ik de kleinste bioscoop kunnen ontdekken en me verdiept in een ballet documentaire. Genoten van een avond vol pingpong en drankjes in een bar samen met verschillende culturen van het hostel. En gisteravond heb ik me weer laten inspireren in de keuken van het hostel door allerlei culturele gerechten die ik voorbij zag komen (en kon proeven). Het leventje hier aan de andere kant van de wereld is druk, gezellig, vermoeiend en inspirerend. Het is de kunst om een balans te vinden tussen stage, de dagelijkse sleur waar je ook bent altijd in terecht komt, het continue ontmoeten van nieuwe mensen, een geweldige omgeving, de drang om alles te willen zien en te reizen en om af en toe ook zonder schuldgevoel niks te doen. Ik moet zeggen, die kunst heb ik tot nu toe aardig onder de knie!

Geplaatst door Lorraine93 20:58 Gearchiveerd in Nieuw-Zeeland

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

lorraine wat maak jij geweldige dingen mee
jij heb veel aan mij te vertellen
ik wens je verder nog een geweldige tijd
tot ziens heel veel groetjes oma

door tllscheepers

Inderdaad oma ik heb heel veel te vertellen, maar om je op de hoogte te houden is deze blog handig! Dankjewel dat gaat helemaal goed komen. Ik blijf genieten.

door Lorraine93

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Inloggen